BLACK WEEKS TILBUD: Træn året ud for kun 99 kr. 

+ GRATIS oprettelse.   

BLIV MEDLEM HER »

Vores fitnesscenter tilbyder:

  • Fitness 24/7 på markedets bedste udstyr fra Life Fitness og Hammer Strenght!
  • ​Bike I fed sal med lyseffekter, god ventilation og på bodybike smart + cykler!
  • ​Masser af hold som CrossDance, yoga, stram op, les mills koncepter, funktionel mv.!
  • ​150m2 legeland til børn med rutchebane, legestativ, klatrevæg mv.
  • ​Café med gratis kaffe​
  • Morgenbrød alle hverdage​
  • Store omklædningsrum med sauna!

Velkommen I Shape Up Fitness, hvor vi tilbyder vi dig kvalitetstræning til lavpris!

Du finder os på Nibevej 1C i Aalborg S, hvor vi byder på lækre, lyse og ny-ombyggede lokaler. Vi råder over ca. 1700 m2 med højt til loftet, store flotte holdsale og omklædningsrum med sauna!

​Ja, vi tør faktisk godt love, at vi tilbyder fitness i et af Aalborgs bedste, største og flotteste centre, med alt hvad hjertet kan begære af udstyr i allerhøjeste kvalitet.

​Som noget ret sjældent for et fitnesscenter, har vi også etableret et kæmpe legeland til børnene, så du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed over, at du i stedet burde være sammen med ungerne!

​Faktisk så kunne det meget vel være ungerne, der trækker dig ned i træningscenteret, fordi de synes, der er sjovt at være.

Vi har åbent døgnet rundt, da vi ikke mener, at VI skal bestemme, hvornår DU skal træne. Vi har altid rene og pæne lokaler, kvalitetsudstyr fra amerikanske Life Fitness, som er verdens førende fabrikant af fitnessudstyr, og sidst men ikke mindst, veluddannede instruktører.

Vi har masser af gratis parkering rundt om bygningen, så du let kan komme i gang med din træning, i stedet for at bruge din tid på at lede efter en parkeringsplads.​​