Hos os tager vi tiltag mod ny Corona smitte alvorligt


Helt generelt har vi indført en masse tiltag for at gøre det trygt og sikkert at træne hos os. 

Generelt har vi:

  • Sat plexiglas op foran de cardio maskiner hvor man kan ”puste ud” på forbi passende.
  • Vendt en del af vores cardio om, således man vender mod en væg.
  • Flyttet rundt på vores udstyr så der er mere afstand i mellem.
  • Etableret en ”hygiejne zone” som er et område hvor du finder alt udstyr du har brug for, som Cardio, maskiner, frie vægte, og hvor vi intensivere rengøringen endnu mere, for at minimere risikoen for bakterier og virus tilstedeværelse. Her anbefaler vi at man træner såfremt man er i risikogruppen.
  • Sat et max på hvor mange medlemmer som vi har i centeret, som er langt lavere end det myndigheder kræver.
  • Opsat håndsprit rundt omkring i centeret.


Som medlem:

Som medlem vil du allerede ved indgangen finde vores ”hygiejne kit” som består af sprayflaske med desinficerende væske og en klud. Dette sær skal medbringes i centeret under HELE dit ophold. Alt hvad berøres, åndes og svedes på skal rengøres inden og efter brug.

Ved din trænings start SKAL du reg. dig på fremmøde computeren. På den måde ved vi hvem der har været i centeret på hvilke tidspunkter. Dette er vigtigt hvis det skulle ske at vi har haft en smittet i huset, og skal varsko andre medlemmer om at lade sig teste. Husk at spritte dine hænder før berørings af fremmøde computeren.

Ydermere skal du, så vidt det er muligt, holde min. 2 meter afstand til andre medlemmer udenfor dit selskab.

Vi ser også meget gerne at du anvender håndklæde under din træning, men det vigtigste er at du desinficere alt hvad du har været i kontakt med, med dit hygiejne kit.

Når alt ovenstående er sagt, så er det alle raller vigtigste selvfølgelig at du bliver hjemme, hvis du oplever selv de mindste symptomer på smitte. Som vi siger: Du kan ikke smitte dem, som du ikke er i nærheden af.

Som personale:

Vores personalepolitik er selvfølgelig at medarbejdere, ved symptomer eller mistanke om Covid-19, lader sig teste så hurtigt som muligt. I mens man venter på svar har man ikke sin gang i centeret.

​Seneste  nyheder​ fra Shape Up

4 gode grunde til at dyrke yoga​

Det går efterhånden op for flere og flere, hvor gavnligt og effektivt Yoga er. Ikke bare som træningsform i sig selv, men også i kombination med øvrig træning…

Vind konkurrence og bliv gratis medlem

På vores facebook side “Shape Up Fitness - Aalborg S” kører vi jævnligt konkurrencer med præmier lige fra biografture til gratis medlemskaber.

Læs mere her »

Kosten er ligeså vigtig som træningen

Det er stort set umuligt at nå dit mål med træning alene. Kosten er også en nøglefaktor uanset om dit mål er at tabe dig i vægt eller øge din muskelmasse.