Hos os tager vi tiltag mod ny Corona smitte alvorligt:

OPDATERING PR. 1. FEB. 2022. 

Alle restriktioner er nu ophørte og vi drifter som vanligt. 

OPDATERING AF RETNINGSLINJER PR. AUGUST 2021: 

Coronapas skal nu kun forevises ved forespørgsel ved stikprøvekontroller og bemandingskrav er bortfaldet hvorfor vi vender tilbage til vores 24/ åbningstid. 

OPDATERING AF RETNINGSLINJER PR: MAJ. 2021: 

Myndighederne lægger nye restriktioner på fitnessbranchen pr. Maj. 2021. Dette betyder bla. at: 

- Forsamlingsforbud sættes til 50 personer. Dette gælder kun i holdsale og IKKE i den generelle del af centeret, hvor reglen om 4 m2. pr. person gælder. (Dette betyder at der hos os må være + 200 personer i den generelle del af centeret ad gangen). 

- Der skal forevises Coronapas ved forespørgsel af personalet. (Som kan bestå af 1. vaccination 14. dage efter stikket, negativ Corona test som maximalt er 72 timer gammel eller at man har været smittet indenfor de sidste 8 måneder). 

- Der er krav om bemanding i hele åbningstiden. Dette betyder at vores åbningstider er ændret midlertidigt. Åbningstiden er 05 ti 23 man./Tir./Ons./Tors., 05 til 20 Fredage samt 05 til 17 weekend og helligdage. 

GENERELLE TILTAG FOR FOREBYGGELSE AF SMITTESPREDNING:


Helt generelt har vi indført en masse tiltag for at gøre det trygt og sikkert at træne hos os. 

Generelt har vi:

  • Sat plexiglas op foran de cardio maskiner hvor man kan ”puste ud” på forbi passende.
  • Vendt en del af vores cardio om, således man vender mod en væg.
  • Flyttet rundt på vores udstyr så der er mere afstand i mellem.
  • Etableret en ”hygiejne zone” som er et område hvor du finder alt udstyr du har brug for, som Cardio, maskiner, frie vægte, og hvor vi intensivere rengøringen endnu mere, for at minimere risikoen for bakterier og virus tilstedeværelse. Her anbefaler vi at man træner såfremt man er i risikogruppen.
  • Sat et max på hvor mange medlemmer som vi har i centeret, som er langt lavere end det myndigheder kræver.
  • Opsat håndsprit rundt omkring i centeret.


Som medlem:

Som medlem vil du allerede ved indgangen finde vores ”hygiejne kit” som består af sprayflaske med desinficerende væske og en klud. Dette sær skal medbringes i centeret under HELE dit ophold. Alt hvad berøres, åndes og svedes på skal rengøres inden og efter brug.

Ved din trænings start SKAL du reg. dig på fremmøde computeren. På den måde ved vi hvem der har været i centeret på hvilke tidspunkter. Dette er vigtigt hvis det skulle ske at vi har haft en smittet i huset, og skal varsko andre medlemmer om at lade sig teste. Husk at spritte dine hænder før berørings af fremmøde computeren.

Ydermere skal du, så vidt det er muligt, holde min. 2 meter afstand til andre medlemmer udenfor dit selskab.

Vi ser også meget gerne at du anvender håndklæde under din træning, men det vigtigste er at du desinficere alt hvad du har været i kontakt med, med dit hygiejne kit.

Når alt ovenstående er sagt, så er det alle raller vigtigste selvfølgelig at du bliver hjemme, hvis du oplever selv de mindste symptomer på smitte. Som vi siger: Du kan ikke smitte dem, som du ikke er i nærheden af.

Som personale:

Vores personalepolitik er selvfølgelig at medarbejdere, ved symptomer eller mistanke om Covid-19, lader sig teste så hurtigt som muligt. I mens man venter på svar har man ikke sin gang i centeret.