​Café, wellness og legeland

Hos Shape up Fitness vil vi gerne tilbyde lidt ekstra UDEN, at det skal koste ekstra. Det er derfor, vi siger “High-End Fitness, til Low-End priser”. 

Det betyder for det første, at vi er klar over, at det skal være let tilgængeligt at træne. Derfor har vi valgt en lokation, hvor det er nemt at komme til, og der er parkering lige udenfor døren, således man hurtigt kan komme ind fra bilen og i gang med sin træning. 

Men det er selvfølgelig ikke det eneste, der skiller os fra vores konkurrenter, vi har nemlig også tilbud, som ikke tidligere er set tilbudt i centre i vores lave prisniveau.


Café:

Vi tilbyder et stort café-område, hvor der 24/7 altid er gratis kaffe tilgængeligt. I hverdagene er der også gratis morgenbrød i tidsrummet 8:30 til 10.30. Her kan man samles til en hyggestund i forbindelse med træningen. 


Wellness:

I omklædningsrummene er der sauna, som er tændt i tidsrummet 7:30 til 11:30 og 16:30 til 21:00 hver dag. Her kan du få varmet kroppen godt igennem efter din træning. Vi tilbyder(mod merpris) også massage og akupunktur i centerets behandlingsrum. 


Legeland:

Som noget ret sjældent for et fitnesscenter, har vi også etableret et 150 m2. stort legeland til børnene. Forestil dig, at du kan træne i et center hvor du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed, over at du i stedet burde være sammen med ungerne! 

Faktisk så kunne det meget vel være ungerne, der trækker dig med ned i træningscenteret, fordi de synes, der er sjovt at være – lidt ligesom i legelandet hos McDonalds.

​Seneste  nyheder​ fra Shape Up

4 gode grunde til at dyrke yoga​

Det går efterhånden op for flere og flere, hvor gavnligt og effektivt Yoga er. Ikke bare som træningsform i sig selv, men også i kombination med øvrig træning…

Vind konkurrence og bliv gratis medlem

På vores facebook side “Shape Up Fitness - Aalborg S” kører vi jævnligt konkurrencer med præmier lige fra biografture til gratis medlemskaber.

Læs mere her »

Kosten er ligeså vigtig som træningen

Det er stort set umuligt at nå dit mål med træning alene. Kosten er også en nøglefaktor uanset om dit mål er at tabe dig i vægt eller øge din muskelmasse.