​Café, wellness og legeland

Hos Shape up Fitness vil vi gerne tilbyde lidt ekstra UDEN, at det skal koste ekstra. Det er derfor, vi siger “High-End Fitness, til Low-End priser”. 

Det betyder for det første, at vi er klar over, at det skal være let tilgængeligt at træne. Derfor har vi valgt en lokation, hvor det er nemt at komme til, og der er parkering lige udenfor døren, således man hurtigt kan komme ind fra bilen og i gang med sin træning. 

Men det er selvfølgelig ikke det eneste, der skiller os fra vores konkurrenter, vi har nemlig også tilbud, som ikke tidligere er set tilbudt i centre i vores lave prisniveau.


Café:

Vi tilbyder et stort café-område, hvor der 24/7 altid er gratis kaffe tilgængeligt. I hverdagene er der også gratis morgenbrød i tidsrummet 8:30 til 10.30. Her kan man samles til en hyggestund i forbindelse med træningen. 


Wellness:

I omklædningsrummene er der sauna, som er tændt i tidsrummet 7:30 til 12:00 og 16:00 til 21:00 hver dag. Her kan du få varmet kroppen godt igennem efter din træning. Vi tilbyder(mod merpris) også massage og akupunktur i centerets behandlingsrum. 


Legeland:

Som noget ret sjældent for et fitnesscenter, har vi også etableret et 150 m2. stort legeland til børnene. Forestil dig, at du kan træne i et center hvor du ikke længere behøver at have dårlig samvittighed, over at du i stedet burde være sammen med ungerne! 

Faktisk så kunne det meget vel være ungerne, der trækker dig med ned i træningscenteret, fordi de synes, der er sjovt at være – lidt ligesom i legelandet hos McDonalds.