Husregler​

Opførsel:
​Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i Shape Up Fitness. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion.


Medlemskort:
​Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 500kr. og evt. bortvisning. Kortet gælder ligesom et buskort og SKAL medbringes. Ved fremmøde uden kort skal du kontakte en fitness guide som tjekker dig ind. Dette koster 10 armbøjninger.


Behandling af maskiner og udstyr:
​Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte og vægtstængermå ikke slippes før de rører gulvet. Maskiner skal rengøres efter brug, og skiver samt andet udstyr lægges på plads.

Musik og Mobiltelefon:
​Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign. Mobilsamtaler skal begrænses, eller foretages udenfor eller i vores gangområder.

Beklædning:
​Du skal være iført træningstøj og rene indendørssko. Udendørs sko, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt.


Familie, børn:

Hos Shape Up Fitness er børn velkomne dog SKAL børn opholde sig i legelandet eller i Caféområdet og må under ingen omstændigheder færdes i træningsarealerne. Babyer må dog tages med rundt i timerne mellem 10 og 15 i kravlegård. 


Doping:
​Shape Up Fitness er med i antidoping Danmark. Doping accepteres ikke. Såfremt du bliver testet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret vil medføre politianmeldelse.
Omklædningsfaciliteter: Skabene skal tømmes efter brug, og vil blive tømt efter lukketid uden ansvar.

​Seneste  nyheder​ fra Shape Up

4 gode grunde til at dyrke yoga​

Det går efterhånden op for flere og flere hvor gavnligt og effektivt Yoga er. Ikke bare som træningsform i sig selv, men også i kombination med øvrig træning…

Vind konkurrence og bliv gratis medlem

På vores facebook side “Shape Up Fitness - Aalborg S” kører vi jævnligt konkurrencer med præmier fra alt til Biograf turer til gratis medlemskaber.

Læs mere her »

Kosten er lige så vigtig end træningen

Det er stort set umuligt at nå dit mål, med træning alene. Kosten er også en nøglefaktor uanset om dit mål er at tabe dig i vægt eller øge din muskelmasse.