Mest stillede spørgsmål​

Her er en oversigt over de mest stillede spørgsmål blandt vores medlemmer​

Ind og udmeldelse samt bero:​

1: Hvordan melder jeg mig ind?

Du kan melde dig ind online lige HER eller i receptionen i dennes åbningstid (Her er et link til vore webshop når den er klar og Åbningstid er et link til siden “åbningstider og priser”)

2: Jeg har meldt mig ind online - hvordan får jeg mit medlemskort.

Det afhenter du blot i receptionen i dennes åbningstid(åbningstid er et link til siden “åbningstider og priser”.

3: Hvordan melder jeg mig ud?

Du kan melde dig ud ved: Personlig henvendelse i centeret + Pr. mail på info@shapeupfitness.dk

Udmelding kan ikke ske ved at stoppe din betalingsserviceaftale og af sikkerhedshensyn kan du ikke udmelde dig telefonisk.

Ved opsigelse pr. e-mail SKAL du oplyse for- og efternavn, medlemsnr. samt en tilkendegivelse af, at du ønsker at opsige dit medlemskab. Kun hvis alle disse oplysninger er tilstede i mailen behandles opsigelsen.

Bemærk, at du ved opsigelse af dit medlemskab har et varsel på løbende måned + én måned.

4: Kan jeg sætte mit medlemskab i bero?

Et løbende medlemskab kan sættes i bero én gang pr. kalender år, i 1 til 3 måneder og det kosteret admin. gebyr på 99 kr. Bero skal varsles 14 dage før d. 1. hvor du ønsker din pause skal starte fra.

Du kan berosætte dig i centrets reception eller via mail hvor du oplyser dit navn, medlemsnummer samt hvornår fra og til at du ønsker at være berosat. Når du har modtaget en kvittering/bekræftigelse på modtagelse af din bero er denne gyldig.

Bemærk: Opsiges et medlemskab under en bero periode er varsel på løbene måned plus en måneds opsigelse stadig gældende. Dvs. at der altid vil følge mindst én betalingsmåned efter en bero periode.

5: Kan mit medlemskab startes op igen FØR beroperioden udløbsdato?

​Svar: Ja, sagtens. Du kommer bare forbi centrets reception i dennes åbningstid og så hjælper vi gerne.

Holdbooking:​

6: Hvordan benytter jeg holdbooking?

Du kan booke dig her(her er et link til bookingsiden når den er klar) eller via appén “Sport Solution Booking” som kan downloades på din telefon.

Du logger ind med dit medlemsnummer og din kode som er de første 4 cifre i dit cpr.​

(Medlemsnummer står på dit medlemskort)

7: Hvordan er reglerne omkring booking?

Booking er på eget ansvar: Når man booker hold, sker det altid på eget ansvar. Dette gælder også ift. opryk fra venteliste, aflysning mv., da vi ikke kan holde for nedbrud/forsinkelse af sms og mail. Husk derfor altid selv at tjekke om du er på hold.

Fremmøde:
​Du skal huske at fremmøde til din aktivitet senest 5 min. før holdstart. Du fremmøder ved at sikre dig at der vises et grønt flag udfor din aktivitet på fremmøde- computeren. (Udskrives der en fremmøde-Bon, som SKAL medbringes på hold) For senfremmøde medfører at pladsen gives til den første på ventelisten. Husk at der kan være kø ved computeren, hvilket systemet ikke tager højde for, så kom i god tid.

Gebyrer:
​Ved manglende fremmøde (hvad enten der er tale om en udeblivelse, eller et glemt fremmøde), eller ved fremmøde senere end 5 min. før holdstart, tilskrives der et gebyr efter gældende takst på din næste opkrævning.

Afbud:
​Du kan framelde dig en aktivitet op til 2 timer før holdstart. Herefter kan afbud ikke ske, uanset årsag. Heller ikke ved at kontakte personalet telefonisk, via. mail eller facebook, da bookingsystemet altid skal administeres af medlemmerne selv.

Venteliste:
​Er du på venteliste, bør du agere som hvis du havde en plads. Dvs. at du bør afmelde dig igen, såfremt du ikke kan komme alligvel, og du bør følge med i om du bliver rykket op til en plads på holdet. Husk at du selv skal tilmelde dig “SMS service”via din app, såfremt du ønsker besked om opryk, aflysninger mv.

Regler og beklædning:​

8: Er der regler for beklædning i Shape Up Fitness?

Ja, al træning skal foregå i træningstøj samt indendørssko. Tanktops skal dække brystkassen, og alt posering i centeret & holdsale er forbudt. Cowboybukser og arbejdstøj er ligeledes forbudt, da der ofte er jern nitter og lign. der slider/ødelægger læderet på maskinerne.

9: Har i nogle regler for brug af centret?

Ja

Opførsel:
​Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i Shape Up Fitness. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden. Personalets anvisning skal altid følges og står ikke til diskussion.

Medlemskort:
​Medlemskortet er strengt personligt og misbrug medfører et gebyr på 500kr. ogevt. bortvisning. Kortet gælder ligesom et buskort og SKAL medbringes. Ved fremmøde uden kort skal du kontakte en medarbejder som tjekker dig ind. Dette koster 10 armbøjninger.


Behandling af maskiner og udstyr:
​Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttestil de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger må ikke slippes før de rører gulvet. Maskiner skal rengøres efter brug, og skiver samt andet udstyr lægges på plads.

Musik og Mobiltelefon:
​Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal dubenytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign. Mobilsamtaler skal begrænses for foretages udenfor eller i vores gangområder.

Beklædning:
​Du skal være iført træningstøj og rene indendørssko. Udendørs sko, arbejdstøj ogcowboybukser er ikke tilladt.

Familie, børn:
​Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum. Babyerkan medbringes i lift eller kravlegård i tidsrummet 10 til 15 og børn op til 10 år SKAL opholde sig i legeland eller i Café området.


Doping:
​Shape Up Fitness er med i antidoping Danmark. Doping accepteres ikke. Såfremt du blivertestet positiv, vil du omgående blive bortvist. Salg af doping i centret vil medføre politianmeldelse.

Omklædningsfaciliteter:
​Skabene skal tømmes efter brug, og vil blive tømt uden ansvar.

​Seneste  nyheder​ fra Shape Up

4 gode grunde til at dyrke yoga​

Det går efterhånden op for flere og flere hvor gavnligt og effektivt Yoga er. Ikke bare som træningsform i sig selv, men også i kombination med øvrig træning…

Vind konkurrence og bliv gratis medlem

På vores facebook side “Shape Up Fitness - Aalborg S” kører vi jævnligt konkurrencer med præmier fra alt til Biograf turer til gratis medlemskaber.

Læs mere her »

Kosten er lige så vigtig end træningen

Det er stort set umuligt at nå dit mål, med træning alene. Kosten er også en nøglefaktor uanset om dit mål er at tabe dig i vægt eller øge din muskelmasse.