Bootcamp​

Vores Bootcamp forløber er for dig, der gerne vil have ”lidt mere” ud af din træning, bryde de vante rammer, og have en yderst effektiv træning på et sammentømret lukket hold. Det er super sjovt, har en fantastisk dynamik og skaber gode målbare resultater. Kombinationen af frie vægte, kettlebells, TRX, bands og kropsvægtstræning og meget mere, varierer fra gang til gang.

Bootcamp er et udtryk, som er taget fra det amerikanske militær, og er et navn der bruges om de træningslejre hvor soldaterne, som søger ind til specialtropperne (Navy Seals, Rangers mv.), startes op og virkelig sættes på prøve. Hos os er vi måske ikke helt i deres niveau, men forløberne er helt klart tænkt til dig, som har en del træningserfaring og er klar til at ”gå til stålet” fra dag 1!

Du vil opleve et stort fokus på jer som gruppe og på dig som individ, og en af de helt store fordele for dig, er netop at din træner og dine holdkammerater kender dig og ved præcis hvor meget du kan og ikke kan. Derfor er holdet et såkaldt ”lukket hold” som der tilkøbes adgang til separat fra dit almindelige medlemskab. Forløbet strækker sig over 8 uger og koster 1.750 kr. udover prisen for dit almindelige medlemskab. Beløbet betales som et éngangsbeløb, ved tilmelding og tilmelding er bindende.​