Et lettere liv​

Kunne du tænke dig at smide nogle kg. og få sund kost og motion som en fast del af din hverdag? Så er “Et lettere liv” forløbet måske noget for dig!

På “et lettere liv” forløbet bliver du tilknyttet faste vejledere, som træner med dig og dit hold bestående af maxialt 25 faste deltagere, 3 gange om ugen. Du vil blive tilbudt kostvejledning og du vil hver uge, igennem forløbet, få målt vægt, fedt%, muskelmasse mv.

Udover selve deltagelse på holdet, vil du blive tilbudt workshops omkring kost-styring, sundkost og livsstil. Du vil få adgang til en motivations-gruppe hvor du kan kommunikere med dine holdkammerater og vejledere og du vil i løbet af forløbet blive introduceret til en masse forskellige træningsformer, så du kan finde netop det der kan holde dig aktiv.

Dette forløb er et hold hvor der er sat mange resurser af til at have fokus på netop DIG. Det er et trygt hold at komme på, hvor der er plads til både de, som er lidt usikre på sig selv, og måske er helt nye til det med træning. Derfor er holdet et såkaldt ”lukket hold” som der tilkøbes adgang til separat fra dit almindelige medlemskab.

Holdet strækker sig over 4 måneder og koster 299 kr. i startgebyr samt 699 kr. pr. måned (Alt inkl.). For at motivere dig til at nå nærmere dit mål, er det ikke muligt at springe fra når først forløbet er startet op. Tilmelding er, så at sige, bindende.​